Nagrody od Santander Universidades - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
W tym roku po raz pierwszy Fundacja Politechniki Łódzkiej, w ramach wsparcia rozwoju studentów PŁ, wspólnie z Grupą Santander zorganizowała konkurs na Nagrody Santander Universidades dla studentów Politechniki Łódzkiej.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: Fundacja Politechniki Łodzkiej; rozwój studentów PŁ; konkurs - Politechnika Łódzka