Przedsionek Literacki zaprasza. - Galicki, Włodzimierz; Sierpowski, Maciej (Politechnika Łódzka, 2016)
Kolejny sezon „Przedsionka literackiego" za nami. Od pierwszego spotkania w maju 2014 roku minęły już ponad dwa lata. Początkowo skromne przedsięwzięcie Macieja Sierpowskiego i Włodzimierza Galickiego na dobre wpisało się w krajobraz biblioteki i uczelni.
Keywords: Biblioteka Politechniki Łódzkiej; Library of Lodz University of Technology; Przedsionek Literacki