Biblioteka w ocenie Politechniki Łódzkiej - Sójkowska, Iwona (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
W ostatnim kwartale 2020 r. Biblioteka PŁ przeprowadziła ankietowe badania satysfakcji swych użytkowników. Dzięki temu poznano opinie środowiska PŁ oraz pozyskano wyniki do ogólnopolskiej analizy funkcjonowania bibliotek naukowych. Do badań użyto narzędzia MS Office 365 Forms i ustandaryzowanego formularza pytań dla bibliotek naukowych.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 156, Czerwiec 2021
Keywords: satysfakcja użytkowników biblioteki - badania ankietowe; Biblioteka Politechniki łódzkiej w opinii użytkowników; satisfaction of library users - questionnaire surveys; Library of the Lodz University of Technology in the opinion of users