Nowa odsłona serwisu Politechniki Łódzkiej - Garcarek, Agnieszka (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka rozumie, jak ważnym narzędziem w komunikacji jest strona internetowa. Podejmując prace na zmianą serwisu uczelni, zdecydowano, że nowa wersja będzie miała nie tylko inną szatę graficzną, ale też nawigację, treści oraz funkcjonalności. Bardzo ważnym etapem prac nad projektem były konsultacje ze społecznością akademicką.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Autorka artykułu jest pracownikiem Działu Promocji.
Keywords: Politechnika Łódzka - strona internetowa