Największy w PŁ projekt Erasmus+ z krajami spoza UE - Świt, Małgorzata (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Centrum Współpracy Międzynarodowej uzyskało wsparcie finansowe dla projektu mobilności Erasmus+ z krajami partnerskimi, czyli pozaunijnymi. Ten największy – jak do tej pory – taki projekt realizowany w PŁ rozpoczął się we wrześniu i potrwa do lipca 2023 roku.
Autorka artykułu jest pracownikiem Centrum Współpracy Międzynarodowej.
Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 153, s. 27 (2020)
Keywords: program Erasmus