Nauczanie zdalne w czasie epidemii w liczbach - Grzybowski, Rafał (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Artykuł przedstawia dane liczbowe ilustrujące znaczący wzrost wykorzystania narzędzi do zdalnego kształcenia: platformy WIKAMP, platformy Webinariów PŁ, usług MS Teams oraz ruchu w komunikacji za pośrednictwem poczty e-mail. Przeanalizowany został okres od 8 marca do 5 kwietnia br. Graficzna prezentacja tych liczb przedstawiona jest w wersji internetowej ŻU.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 152, lipiec 2020
Rafał Grzybowski - Uczelniane Centrum Informatyczne
Keywords: nauczanie zdalne; narzędzia do zdalnego nauczania; nauczanie zdalne na Politechnice Łódzkiej