Cyrkulacyjne praktyki - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
W 4. edycji ogólnopolskiego konkursu Stena Circular Economy Award – Lider Gospodarki Obiegu Zamkniętego w kategorii „Propozycje wdrożeń GOZ” wyróżniono pomysł studentów Politechniki Łódzkiej.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 156, Czerwiec 2021