Fotel przyjazny człowiekowi i środowisku - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka we współpracy ze Specjalistycznym Zakładem Tapicerstwa Komunikacyjnego TAPS Maciej Kowalski realizuje projekt o wartości 3,5 miliona złotych, którego efekty odczują pasażerowie, a także środowisko.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: Politechnika Łódzka - projekty; nowoczesne fotele; modern armchairs