Nagroda w ekologicznym konkursie - Żarczyński, Andrzej (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Znaczącym sukcesem absolwentów studiów drugiego stopnia oraz młodych doktorów z Politechniki Łódzkiej zakończyła się szósta edycja konkursu Ekologiczny magister i doktor. Cztery z ośmiu nagrodzonych prac powstały na naszej uczelni.
Żarczyński, Andrzej : Instytut Chemii Ogólnej i Ekologicznej - Wydział Chemiczny - Politechnika Łódzka
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 151, marzec 2020
Keywords: Politechnika Łódzka; ochrona środowiska; konkurs Ekologiczny magister i doktor; Lodz University of Technology; environmental protection