Trendy w nauce i technologii - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Instytut Elektroniki PŁ zorganizował we wrześniu dwie międzynarodowe konferencje gromadzące naukowców i przedstawicieli przemysłu. Obie były prowadzone w formie zdalnej.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: Politechnika Łódzka - konferencje; techniki komunikacji na odległość - konferencje