Sukces medalowy PŁ - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Gala Sportu Akademickiego odbyła się online. W podsumowaniu zmagań sportowych bardzo dobrze wypadła Politechnika Łódzka, stając na podium klasyfikacji medalowej.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Keywords: Politechnika Łódzka - medale; Politechnika Łódzka - sport