Zarządzanie relacjami z dostawcami w kontekście bezpieczeństwa łańcucha dostaw - Walaszczyk, Anna (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2017)
[...] W rozdziale przedstawiona zostanie problematyka zarządzania relacjami z dostawcami w ujęciu systemowym, uzupełniona o wyniki badań własnych w tym zakresie a także studium przypadku związane z podejmowaną tematyką, przedstawiające na przykładzie wybranego przedsiębiorstwa, wdrożenie elementów standardu zarządzania bezpieczeństwem w łańcuchu dostaw.[...]
Keywords: relacje z dostawcami - zarządzanie; bezpieczeństwo w łańcuchu dostaw; współpraca z dostawcami; relations with suppliers - management; security in the supply chain; cooperation with suppliers