5 lat IDEA BOX - Parzynowska, Małgorzata (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2022)
Dzięki projektowi IDEA BOX cała społeczność Politechniki Łódzkiej może mieć wpływ na jakość miejsca pracy i jego otoczenie. Ten swoisty „budżet obywatelski” uwalnia pomysły, których realizacja zwiększa komfort pracy, studiowania i rekreacji na terenie uczelni.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 159, Luty 2022
Autorka artykułu jest pracownikiem Działu Rozwoju Uczelni