Nagrody środowiska studenckiego - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Uroczysta Gala Środowiska Studenckiego Forum Uczelni Technicznych odbyła się w Politechnice Poznańskiej z udziałem przedstawicieli samorządów studenckich z całej Polski.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021