Oracz, JoannaGrzelczyk, JoannaKlewicki, RobertŻyżelewicz, Dorota2019-07-122019-07-122019Oracz J. (red.), Grzelczyk J. (red.), Klewicki R. (red.), Żyżelewicz D. (red.), XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu - materiały konferencji naukowej - komunikaty., Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, Łódź 2019, ISBN 978-83-66287-13-6, doi: 10.34658/9788366287136.978-83-66287-13-6http://hdl.handle.net/11652/2250Wydarzenie: XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu. ; Miejsce i data: Łódź, 3-4 lipca 2019 r. ; Adres www: http://pan.binoz.p.lodz.plProjekt okładki: Grzelczyk, JoannaZa treść zamieszczonych streszczeń odpowiadają ich autorzy.Projekt okładki: Klewicki, RobertProjekt okładki: Żyżelewicz, DorotaOrganizator konferencji: Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ ; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN ; Polskie Towarzystwo Technologów ŻywnościplDla wszystkich w zakresie dozwolonego użytkuFair use conditionżywność funkcjonalnainnowacyjne technologie w produkcji żywnościbezpieczeństwo żywnościżywienie człowiekabiotechnologiaaspekty środowiskowe w produkcji żywnościbiotechnologyfood qualityfunctional foodsgenotoxicitymicrobiological contaminationfood chemistryessentials oilchemical technology of foodXLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu - materiały konferencji naukowej - komunikatyMateriały konferencji naukowej - komunikatyLicencja PŁLUT LicenseDOI: 10.34658/9788366287136http://doi.org/10.34658/9788366287136