Nowe projekty Erasmus plus - Kamińska, Dorota (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka dostała dofinansowanie 1 164 770 euro (ponad 5 milionów złotych) na realizację 4 międzynarodowych projektów w programie Erasmus+. Dotyczą one opracowania innowacyjnych działań edukacyjnych, w tym ze znaczącym wykorzystaniem wirtualnej rzeczywistości i technik ICT.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021
Keywords: Erasmus plus; wirtualna rzeczywistość; innowacyjne techniki edukacyjne; virtual reality; innovative educational techniques