Czwarte spotkanie z informatyką - Konarzewska, Barbara (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Łódzkie Dni Informatyki to największe w regionie wydarzenie poświęcone szeroko pojętej informatyce i telekomunikacji. Ich historia rozpoczęła się w 2017 roku, kiedy powstała idea zorganizowania imprezy informatycznej przez Politechnikę Łódzką wraz z firmami z ICT Polska Centralna Klaster i Uniwersytetem Łódzkim. W ubiegłych latach ŁDI odbywały się w formule dwudniowej, tym razem rozrosły się do dni czterech.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Autorka artykułu jest pracownikiem Działu Rozwoju Uczelni.
Keywords: Łódzkie Dni Informatyki