Zakupy i zamówienia czytelników. - Szczepaniak, Jolanta (Politechnika Łódzka, 2016)
Studenci i pracownicy naszej uczelni mogą w prosty sposób wpływać na kształt i zawartość bibliotecznych kolekcji. Biblioteka PŁ jest otwarta na sugestie dotyczące uzupełnienia zbiorów tradycyjnych i elektronicznych, a stosowne informacje można dostarczać na różne sposoby: osobiście, mailowo, telefonicznie oraz poprzez formularz online i funkcje serwisów internetowych.
Keywords: Biblioteka Politechniki Łódzkiej; Library of Lodz University of Technology; zamawianie książek