Internetowa baza o COVID-19 - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Naukowcy z Hamburg University of Applied Sciences wraz z polskimi partnerami z Bionanoparku i Politechniki Łódzkiej oraz z włoskiego University of Urbino „Carlo Bo” stworzyli bazę wiedzy COVID-TREAT.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 152, lipiec 2020
Keywords: internetowa baza o Covid-19; Politechnika Łódzka; baza COVID-TREAT