Powtórka mat-fiz przed maturą - Just, Andrzej (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Dzieci pracowników Politechniki Łódzkiej otrzymały pomoc ze strony Centrum Nauczania Matematyki i Fizyki w przygotowaniu się do matury. Z uwagi na aktualną sytuację, wsparcie dla tegorocznych maturzystów możliwe było jedynie online.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 152, lipiec 2020
Autor artykułu jest pracownikiem Centrum Nauczania Matematyki i Fizyki Politechniki Łódzkiej
Keywords: Politechnika Łódzka wsparciem dla maturzystów; bezpłatne zajęcia dla maturzystów