Monitorowanie zwierząt - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Poznaliśmy wyniki konkursu Student – Wynalazca. W gronie laureatów są doktoranci z Politechniki Łódzkiej. Ich patent dotyczy monitorowania temperatury zwierząt.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021