Poezja w Bibliotece PŁ - Galicki, Włodzimierz; Sierpowski, Maciej (Politechnika Łódzka, 2014)
Krótki opis spotkania pt."Zaduszki Literackie", które miało miejsce 29 października 2014 r. w Galerii Biblio-Art. Spotkanie zorganizowana w ramach cyklu spotkań z literaturą pod nazwą "Przedsionek Literacki"