Internet jako źródło informacji naukowej - wybrane aspekty - Feret, Błażej (Medical University of Lodz, 2008)
Internet jako konkurent biblioteki; Wielkość i wzrost Internetu; Metody poszukiwania informacji; Statystyki wyszukiwarek; Wyszukiwarki a metawyszukiwarki; Jakość informacji w Internecie; Nowe zagrożenia dla funkcji informacyjnej