Politechnika Łódzka nagradza dobre praktyki - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka, wdrażając najlepsze i sprawdzone praktyki, realizuje projekt „Budowanie doskonałości PŁ”. Rektor prof. Krzysztof Jóźwik przyznał granty za dobre praktyki pokazujące przykłady działań, które mogą korzystnie wpłynąć na rozwój uczelni w obszarze nauki, kształcenia i organizacji życia akademickiego.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Keywords: Politechnika Łódzka - granty