Tworzą stereoskopowy film - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Studenci informatyki pod opieką dr. hab. inż. Piotra Napieralskiego, prof. PŁ uczestniczą w produkcji filmu krótkometrażowego zatytułowanego IN SIDE realizowanego przez Zespół Pracowni S3D – vnLAB Szkoły Filmowej w Łodzi. Współpraca z branżą filmową pozwala na zdobycie przez studentów umiejętności unikatowych na skalę kraju.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: stereoskopowy film; branża filmowa - Politechnika Łódzka