Dzień otwarty online - Spodenkiewicz, Małgorzata; Pawlik, Aleksandra (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka po raz drugi wyszła naprzeciw potrzebom kandydatów na studia, którzy ze względu na pandemię nie mieli możliwości bliższego zapoznania się z naszą uczelnią.
Autorki artykułu są pracownikami : Pani Spodenkiewicz Małgorzata - Centrum Współpracy Międzynarodowej ; Pani Pawlik Aleksandra - Dział Promocji.
Keywords: wirtualne dzień otwarty - Politechnika Łódzka; virtual open day - Lodz University of Technology