Wykrywanie anomalii w klastrach obliczeniowych - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka we współpracy z informatyczną firmą LTC sp z o.o. podjęła się realizacji projektu związanego z cyberbezpieczeństwem. Celem jest ochrona danych, jakie są przetwarzane przez aplikacje działające w chmurze.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021
Keywords: aplikacje w chmurze; bezpieczeństwo danych; cyberbezpieczeństwo; cloud applications; data protection; cybersecurity