Mikrus będzie przebudowany - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Na Osiedlu Akademickim rozpoczyna się duża inwestycja. Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego przyznało Politechnice Łódzkiej 6,5 miliona zł na dofinansowanie kosztów przebudowy II Domu Studenta.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021
Keywords: Politechnika Łódzka - Dom Studenta; Politechnika Łódzka - inwestycje