Szkolenia ekspertów chmurowych - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Politechnika Łódzka wspólnie z firmą HackerU przystępuje do przygotowania specjalistów, którzy mogą uzupełnić brak kadr w branżach związanych z cyfryzacją. Politechnika dołączyła do grona 18 uczelni partnerskich tej firmy na całym świecie.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021
Artykuł powstał we współpracy z HackerU.