Pożegnanie absolwentów IFE - Spodenkiewicz, Małgorzata (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
W Centrum Kształcenia Międzynarodowego już po raz 20. odbyła się Gala Zakończenia Studiów.
Spodenkiewicz, Małgorzata - Centrum Współpracy Międzynarodowej - Politechnika Łódzka
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 151, marzec 2020
Keywords: Centrum Kształcenia Międzynarodowego; absolwenci IFE; International Faculty of Engineering; IFE graduates; Politechnika Łódzka; Lodz University of Technology