Znaki towarowe - rewolucyjne zmiany. - Rutkowska, Anna; Sendecka, Justyna (Politechnika Łódzka, 2016)
Ośrodek Informacji Patentowej Biblioteki Politechniki Łódzkiej serdecznie zaprasza do wzięcia udziału w szkoleniach poświęconych najnowszym zmianom w przepisach prawa krajowego dotyczących znaków towarowych.
Keywords: Biblioteka PŁ; znaki towarowe; Ośrodek Informacji Patentowej Biblioteki Politechniki Łódzkiej; prawo krajowe dotyczące znaków towarowych