Łódzka architektura w branżowym rankingu - Witkowski, Włodzimierz (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Architekt, kończąc studia, nie ma jeszcze prawa do pełnienia samodzielnych funkcji technicznych w budownictwie, czyli mówiąc wprost – do podpisywania projektów
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 158, Grudzień 2021