Libudzisz, ZdzisławaKowal, KrystynaŻakowska, Zofia2018-08-202018-08-202008Libudzisz Z. (red.), Kowal K. (red.), Żakowska Z. (red.), Mikrobiologia techniczna. T.2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności., Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2008, ISBN 978-83-01-15222-2 t. 1-2978-83-01-15223-0 t. 2978-83-01-15222-2 t. 1-2id skryba-crisphttp://hdl.handle.net/11652/1839Dla studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii, ochrony środowiska, inżynierii środowiska, technologii żywności, farmacji, towaroznawstwa i zarządzania jakością, chemii i rolnictwa.Mostowik, Krystyna. Red.plmikrobiologia przemysłowa - podręczniki akademickiedrobnoustroje przemysłowe - podręczniki akademickieekologia drobnoustrojów - podręczniki akademickiemikrobiologia przemysłowamikrobiologia środowiskaindustrial microbiology - academic textbooksindustrial microbes - academic textbooksmicrobial ecology - academic textbooksindustrial microbiologyenvironmental microbiologyMikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywnościKsiążka