Wspólnie o lepszym jutrze - Spodenkiewicz, Małgorzata (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Boma Momentum Viewing Party zgromadziło w IFE pasjonatów i aktywistów wrażliwych na niepokojące zjawiska zachodzące w dzisiejszym świecie. W Centrum Kształcenia Międzynarodowego spotkali się studenci, pracownicy PŁ oraz przedstawiciele instytucji zewnętrznych, by wspólnie obejrzeć transmisję paryskiej konferencji Boma Momentum. Zorganizowała ją 27 stycznia 2020 roku międzynarodowa sieć Boma Global.[...]
Spodenkiewicz, Małgorzata : Centrum Współpracy Międzynarodowej - Politechnika Łódzka
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 151, marzec 2020
Keywords: Centrum Współpracy Międzynarodowej; Politechnika Łódzka; Boma Momentum - konferecja paryska; Boma Global; International Cooperation Centre; Lodz University of Technology