Medaliści zimowego pływania - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2022)
Studenci Politechniki Łódzkiej – Aleksandra Bednarek i Tomasz Józefiak reprezentowali Polskę na czwartych Mistrzostwach Świata w Pływaniu Lodowym. Z zawodów wrócili z medalami.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 159, Luty 2022