Dla bezpieczeństwa w cyberprzestrzeni - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Politechnika Łódzka i Województwo Łódzkie zawarły umowę o współpracy w zakresie cyberbezpieczeństwa.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 154, grudzień 2020
Keywords: cyberbezpieczeństwo; cyberprzestrzeń; cybersecurity; cyberspace; Politechnika Łódzka - cyberbezpieczeństwo; Lodz University of Technology - cybersecurity