30 Lat Politechniki Łódzkiej - (:unkn) unknown (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 1975)
Celem wydawnictwa jest przedstawienie osiągnięć Politechniki Łódzkiej w latach 1945-1975 oraz perspektyw jej rozwoju do roku 1990.
Sygn. 378.6.16
Projekt okładki i opracowanie graficzne i techniczne : Adamiak, W.
Keywords: Politechnika Łódzka; Politechnika Łódzka - historia; Lodz University of Technology; Lodz University of Technology - history