Sukces rekrutacyjny pomimo pandemii - Bobovkina, Daria; Wierzbińska, Agnieszka (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Trwająca pandemia koronawirusa spowodowała zmiany w wielu dziedzinach. Szkolnictwo wyższe nie jest wyjątkiem – tryb zajęć, wyjazdy zagraniczne, wymiana studentów oraz pracowników – wszystko zostało wywrócone do góry nogami.
Autorki artykułu są pracownikami Centrum Współpracy Międzynarodowej.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 153, październik 2020
Keywords: Politechnika Łódzka - promocja międzynarodowa; Politechnika Łódzka - rekrutacja