Dobry START doktoranta - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Paweł Czapski, doktorant z Politechniki Łódzkiej otrzymał stypendium START Fundacji na Rzecz Nauki Polskiej. Jest ono przyznawane wyróżniającym się młodym badaczom, którzy z sukcesem prowadzą ambitne prace naukowe.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 157, Październik 2021
Keywords: START - stypendium; Politechnika Łódzk - stypendium