Textilimpex partnerem PŁ - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Politechnika Łódzka oraz Textilimpex, firma zajmująca się importem i eksportem przędz bawełnianych i poliestrowych oraz surowców chemicznych, zawarły umowę o współpracy.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 152, lipiec 2020