MathUp, czyli matematyka przyjacielem studentów - Gwóźdź-Łukawska, Gertruda; Kondratiuk-Janyska, Alina; Potyrała, Monika (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Po raz trzeci na Wydziale Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki odbyła się Konferencja Zastosowań Matematyki MathUp. – Nie spodziewałam się, że udział w konferencji tak bardzo mi się spodoba – komentuje jedna z uczestniczek.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 156, Czerwiec 2021