Diamentowy Grant - Trocha, Małgorzata (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2020)
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego rozstrzygnęło w sierpniu IX edycję konkursu w ramach programu Diamentowy Grant. Spośród 173 wnioskodawców wyłoniono 69 laureatów. Wśród nich jest Jakub Radosław Niedźwiedzki z Politechniki Łódzkiej.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej nr 153, październik 2020
Autorka artykułu jest pracownikiem Działu Promocji.
Keywords: program Diamentowy Grant