Studenci wyróżnili - Chojnacka, Ewa (Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2021)
Studenci wybrali Najlepszego Nauczyciela Roku 2019/2020. W czasie gali, która odbyła się online, nie zabrakło wzruszeń i zaskoczenia otrzymanym tytułem.
Artykuł zamieszczony jest w : Życie Uczelni : biuletyn informacyjny Politechniki Łódzkiej, nr 155, Luty 2021