XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu - materiały konferencji naukowej - komunikaty

Ładowanie...
Miniatura

Data

2019

Autorzy

Tytuł czasopisma

ISSN czasopisma

Tytuł tomu

Wydawca

Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Lodz University of Technology. Press

Abstrakt

Opis

Wydarzenie: XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu. ; Miejsce i data: Łódź, 3-4 lipca 2019 r. ; Adres www: http://pan.binoz.p.lodz.pl
Projekt okładki: Grzelczyk, Joanna
Za treść zamieszczonych streszczeń odpowiadają ich autorzy.
Projekt okładki: Klewicki, Robert
Projekt okładki: Żyżelewicz, Dorota
Organizator konferencji: Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ ; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

Słowa kluczowe

żywność funkcjonalna, innowacyjne technologie w produkcji żywności, bezpieczeństwo żywności, żywienie człowieka, biotechnologia, aspekty środowiskowe w produkcji żywności, biotechnology, food quality, functional foods, genotoxicity, microbiological contamination, food chemistry, essentials oil, chemical technology of food

Cytowanie

Oracz J. (red.), Grzelczyk J. (red.), Klewicki R. (red.), Żyżelewicz D. (red.), XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu - materiały konferencji naukowej - komunikaty., Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, Łódź 2019, ISBN 978-83-66287-13-6, doi: 10.34658/9788366287136.