• polski
    • English
Lodz University of Technology Repository
TUL Repository
  • English 
    • polski
    • English
  • Login
Search 
  •   Home
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Inne (WBiNoŻ)
  • Search
  •   Home
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Inne (WBiNoŻ)
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-4 of 4

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Transformacje wybranych izolatów roślinnych w związki aktywne biologicznie 

Kula, Józef; Bonikowski, Radosław; Quang, Thuat Bui; Sikora, Magdalena; Staniszewska, Marta; Śmigielski, Krzysztof; Ciołak, Kornelia; Jabłońska, Aneta; Krakowiak, Arkadiusz (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.Lodz University of TechnologyInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej., 2012)
Thumbnail

Analiza jakościowa i ilościowa olejku eterycznego z chrzanu pospolitego (Armoracia rusticana) 

Biskupska, Marta Anna; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, Mirosława (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.Lodz University of TechnologyInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej., 2012)
Thumbnail

Nowe, innowacyjne produkty z surowców roślinnych 

Prusinowska, Renata; Śmigielski, Krzysztof (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.Lodz University of TechnologyInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej., 2012)
Thumbnail

Olejek eteryczny z nasion marchwi zwyczajnej (Daucus carota) 

Majewska, Małgorzata; Śmigielski, Krzysztof; Szczęsna-Antczak, Mirosława (Institute of General Food Chemistry. Faculty of Biotechnology and Food Sciences.Lodz University of TechnologyInstytut Podstaw Chemii Żywności. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej., 2012)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Śmigielski, Krzysztof (4)
Szczęsna-Antczak, Mirosława (2)Biskupska, Marta Anna (1)Bonikowski, Radosław (1)Ciołak, Kornelia (1)Jabłońska, Aneta (1)Krakowiak, Arkadiusz (1)Kula, Józef (1)Majewska, Małgorzata (1)Prusinowska, Renata (1)... View MoreDate Issued2012 (4)Has File(s)Yes (4)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV