• polski
    • English
Lodz University of Technology Repository
TUL Repository
  • English 
    • polski
    • English
  • Login
Search 
  •   Home
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Search
  •   Home
  • Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności / Faculty of Biotechnology and Food Sciences / W5
  • Artykuły (WBiNoŻ)
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Pandemia COVID-19 a ryzyko choroby legionistów 

Kręgiel, Dorota (Wydawnictwo Politechniki ŁódzkiejLodz University of Technology Press, 2020)
Pandemia COVID-19 spowodowała, że liczne biura, hotele, firmy i obiekty użyteczności publicznej zostały zamknięte. Sztuczne systemy wodne, które były regularnie używane w budynkach, nagle stały się bezużyteczne. Sytuacja ...

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Kręgiel, Dorota (1)
Subjectenvironmental microbiology (1)legionella – choroba legionistów (1)mikrobiologia środowiska (1)pandemia Covid 19 a ryzyko bakteriologiczne (1)stagnacja wody (1)systemy wodne w budynkach nieużytkowanych (1)the Covid 19 pandemic and the bacteriological risk (1)water stagnation (1)water systems in unused buildings (1)... View MoreDate Issued
2020 (1)
Has File(s)Yes (1)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV