Search
Now showing items 1-3 of 3
Wzrost i przeżywalność bakterii probiotycznych w obecności heterocyklicznych amin aromatycznych
(Lodz University of Technology. PressWydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2014)
Heterocyclic aromatic amines (HCAs) ingested with heat-processed meat can contribute to colon cancer development. Those compounds interact with human intestinal microbiota. Under the research study, the effect was analyzed ...
Probiotyki jako alternatywa dla antybiotyków
(Wydawnictwo Politechniki ŁódzkiejLodz University of Technology. Press, 2006)
W pracy przedstawiono przegląd danych literaturowych dotyczących stosowania antybiotykowych stymulatorów wzrostu w żywieniu zwierząt. Omówiono również celowość zastosowania probiotyków jako rozwiązania alternatywnego w ...
Functional ice cream with a "clean label"
(Wydawnictwo Politechniki ŁódzkiejLodz University of Technology Press, 2019)
High market competitiveness as well as in creased interest in health-related products forces producers to create new products and innovative production technologies that would encourage a potential customer to buy. The ...