Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Czasopisma naukowe PŁ / TUL Scientific Journals
  3. Biotechnology and Food Science
  4. 2022, Vol. 84 No. 1
  5. Przeglądaj wg tematów
 

2022, Vol. 84 No. 1

Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/5413

Przeglądaj

Szukaj wg daty wydania wg autorów wg tytułu wg tematu
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 20 z 34
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • antioxidant  1
  • apricot  1
  • aronia  1
  • chokeberry  1
  • cosmetics  1
  • dermocosmetics  1
  • dermokosmetyki  1
  • drying  1
  • freeze-drying  1
  • geothermal waters  1
  • health  1
  • kosmetyki  1
  • liofilizacja  1
  • makaron oggtt  1
  • morela  1
  • odwodnienie osmotyczne  1
  • oggtt noodles  1
  • osmotic dehydration  1
  • physicochemical properties  1
  • profil sacharydów  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify