Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Czasopisma naukowe PŁ / TUL Scientific Journals
  3. Biotechnology and Food Science
  4. 2018, Vol. 82 No. 2
  5. Przeglądaj wg tematów
 

2018, Vol. 82 No. 2

Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/5417

Przeglądaj

Szukaj wg daty wydania wg autorów wg tytułu wg tematu
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 20 z 51
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • antioxidant activity  1
  • applied biochemistry  1
  • biochemia stosowana  1
  • biochemical engineering  1
  • biofilm  1
  • biotechnologia  1
  • biotechnology  1
  • biotransformacja  1
  • biotransformation  1
  • bułki do hot dogów  1
  • chłodzenie  1
  • confection  1
  • cosmetics industry  1
  • denitrification  1
  • denitryfikacja  1
  • detoksykacja  1
  • detoxification  1
  • działanie przeciwutleniające  1
  • działanie prooksydacyjne  1
  • eliminacja  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify