root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydawnictwa Uczelniane / TUL Press
Biotechnology and Food Science
2018, Vol. 82 No. 2
Przeglądaj wg tematów
2018, Vol. 82 No. 2
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/5417
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Zastosuj
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane
1 - 20 z 51
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
antioxidant activity
1
applied biochemistry
1
biochemia stosowana
1
biochemical engineering
1
biofilm
1
biotechnologia
1
biotechnology
1
biotransformacja
1
biotransformation
1
bułki do hot dogów
1
chłodzenie
1
confection
1
cosmetics industry
1
denitrification
1
denitryfikacja
1
detoksykacja
1
detoxification
1
działanie przeciwutleniające
1
działanie prooksydacyjne
1
eliminacja
1
«
1
(current)
2
3
»