Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Czasopisma naukowe PŁ / TUL Scientific Journals
  3. Biotechnology and Food Science
  4. 2019, Vol. 83 No. 2
  5. Przeglądaj wg tematów
 

2019, Vol. 83 No. 2

Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/3943

Przeglądaj

Szukaj wg daty wydania wg autorów wg tytułu wg tematu
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 20 z 51
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • AIS  1
  • alcohol insoluble solids  1
  • antimicrobial peptides  1
  • bakterie kwasu mlekowego  1
  • błonnik pokarmowy  1
  • całkowity błonnik pokarmowy  1
  • chromatografia gazowa  1
  • ciała stałe nierozpuszczalne w alkoholu  1
  • cosmetics  1
  • dietary fibre  1
  • dry matter  1
  • dzika róża  1
  • ekstrakt roślinny  1
  • essential oils  1
  • functional foods  1
  • galacturonic acid  1
  • gas chromatography  1
  • herbs  1
  • insoluble dietary fibre  1
  • jarmuż  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify